info@willemkwintenmedia.nl Tel: 0653304543​⁠

Over Willem

“Fotografie en filmmaken is voor mij ontstaan uit een hobby binnen een hobby. Tot de dag van vandaag kan ik enorm genieten van al het natuurschoon rondom me tijdens vissen met vrienden. Gedurende de jaren heb ik mijn foto en film ‘skills’ sterk verbeterde door het plezier in deze hobby’s. Plezier is voor mij het allerbelangrijkste als het aankomt op fotografie en film. 

Fotografie en filmmaken heb ik doorontwikkeld tot op professioneel niveau waarbij ik veel binnen de hengelsport werk als freelance filmmaker. Naast hengelsport werk ik ook steeds meer voor consumenten en bedrijven. Ik heb een eigen stijl ontwikkeld die ik perfect af stem op de wens van de klant, waarbij ik voor 100% achter mijn werk sta. Ieder beeld dat ik maak sluit perfect aan op ieders wens met sfeer en emotie als leidraad om het plaatje compleet te maken.”


Over Willem

“Ik blijf mezelf doorontwikkelen met als visie om iedere film die ik maak naar een hoger niveau te brengen. Of het nu gaat om hengelsport, bruiloften, festivals of bedrijfsfilms, iedere film moet een mijlpaal zijn voor mijzelf als ondernemer. Inmiddels ben ik bijna afgestudeerd als docent, wat veel voordelen heeft binnen professionele fotografie en film. Hierdoor ben ik erg leergierig en steek ik enorm veel tijd, moeite en vooral creativiteit in ieder nieuw project. Daarnaast kan ik op een sociale en effectieve manier omgaan met de mensen waar ik voor werk. 

Zo lukt het om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook om van iedere opdracht een leuke dag te maken. Tot nu toe is iedere opdracht voortgekomen uit mond-tot-mond reclame, wat voor mij een erg fijn gevoel is. Is jouw interesse gewekt door mijn werk? Neem dan snel contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw wens vast te leggen, en hopelijk komt jouw opdracht snel in het portfolio van deze website te staan. “

 


Recente opdrachtgevers

– Fontys Hogescholen
– Shimano
– Dawn Foods
– Stork
– Sportvisserij Nederland
– Welons Festival
– Eindhovens Dagblad
– DRT Events
– ORC Events
– Electude
– Westin
– KWO
– VISMA
– Publishinghouse
– Rebel-Cell
– Get Out Of Your Fatsuit
– Pure Fishing
– Leonard Sports
– Originals
– Strategy
– MCB
– Maxgrip
– Gills & Scales
– CC Moore
– Vroom Online Solutions
– Ledhandel24.nl
– Morale Check
– The Carp Specialist